Γκερέρο: «Ξεκάθαρος στόχος μας οι Όμιλοι του Champions League»

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο σε συνέντευξή του εξέφρασε τη προσήλωση όλων στον Ολυμπιακό, στον μεγάλο στόχο της πρόκρισης στους Ομίλους του Champions League.

Ο Γκερέρο παρά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού μεσοεπιθετικά, ξεκινά και φέτος βασικός στη δύσκολη αρχή της σεζόν και τη διαδικασία των προκριματικών του Champions League έχοντας 3 συμμετοχές και 1 γκολ.

Ο Ισπανός επιθετικός έδωσε συνέντευξη στην Real News και τόνισε πως μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού είναι η είσοδος στους Ομίλους του Champions League, αποθεώνοντας παράλληλα τον κόσμο των ερυθρόλευκων και χαρακτηρίζοντάς τον ως το κλειδί για την πρόκριση στον προσεχή αγώνα κόντρα στην Μπασάκσεχιρ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Γκερέρο στη συνέντευξή του:

Για τη ρεβάνς κόντρα στην Μπασάκσεχιρ στο Καρταϊσκάκης, μετά τη νίκη μέσα στην Πόλη: «Πιστεύω πως ήταν ένα πολύ σπουδαίο αποτέλεσµα η νίκη µας επί της Μπασακσεχίρ και µέσα στην έδρα της. Νοµίζω, πάντως, πως η οµάδα µας µπορεί να βελτιωθεί ακόµη περισσότερο. Δουλέψαµε πολύ γι’ αυτή την αναµέτρηση, προετοιµαστήκαµε καλά, απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο. Είναι πάντα πολύ σηµαντικό να κερδίζεις εκτός έδρας, όµως µπροστά στον κόσµο µας, στο γήπεδό µας, πρέπει να παρουσιαστούµε ακόµη πιο δυνατοί, θα πρέπει να «κλειδώσουμε» την πρόκριση και να κοιτάξουµε τον επόµενο αντίπαλο».

Για το τι έχει να πει στους οπαδούς του Ολυμπιακού ενόψει το μεγάλου ματς: «Δεν χρειάζεται να τους πεις πολλά. Ξέρουµε πως πάντα είναι στο πλευρό µας και µας βοηθούν. Είµαστε σίγουροι πως και σε αυτό το παιχνίδι θα δηµιουργήσουν µια απίστευτη ατµόσφαιρα και θα είναι ο δωδέκατος παίκτης για εµάς. Πιστεύω πως η παρουσία τους θα είναι το κλειδί της πρόκρισής µας στα πλέι οφ ώστε να συνεχίσουµε την προσπάθειά µας και να µπούµε στους οµίλους του Τσάµπιονς Λιγκ»

Για τις βλέψεις του Ολυμπιακού τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη:«Ο ξεκάθαρος στόχος µας αυτή τη στιγµή είναι να προκριθούμε στους οµίλους του Τσάµπιονς Λιγκ. Πιστεύω πως η οµάδα µας έχει πάρα πολλές δυνατότητες. Είναι η δεύτερη χρονιά που οι περισσότεροι παίκτες είµαστε µαζί, γνωριζόµαστε πολύ καλύτερα. Νοµίζω πως µε αυτό το σύνολο µπορούµε να παίξουµε σπουδαίο ρόλο στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα, φυσικά, θα δώσουµε τα πάντα για να κατακτήσουµε το πρωτάθληµα, να επιστρέψει ο Ολυµπιακός εκεί που ήταν. Πιστεύω πως η οµάδα έχει ποιότητα και µε οδηγό µας την αυτοπεποίθηση θα πρέπει να κατακτήσουµε τους τίτλους…»

Για το δικό του ξεκίνημα στη σεζόν, τους προσωπικούς του στόχους και τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος του Ολυμιακού από τον Γκερέρο: «Είναι η δεύτερη χρονιά µου στον Ολυµπιακό. Γνωρίζω πλέον πολύ καλύτερα την οµάδα, τους συµπαίκτες µου. Έχω πάρα πολλή όρεξη, έχει αρχίσει καλά για εµένα η χρονιά, έχω φιλοδοξίες και θέλω να βοηθήσω την οµάδα όσο περισσότερο γίνεται, βάζοντας πολλά γκολ. Έπειτα από τόσα πολλά χρόνια στην Ισπανία, ο λόγος που είµαι στην Ελλάδα είναι για να σηκώσω πρωταθλήµατα, να κερδίσω τίτλους»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από