Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός: Ετσι διαμορφώθηκε το 3-1 (vids)

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με τον Σεμέδο, αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν με τους Βούλιτς, Μιλούνοβιτς και Μποάκιε για το 3-1.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στην Σερβία απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά η ανύπαρκτη αποβολή του Μπενζιά στο 58’ άλλαξε τα δεδομένα και τελικά ηττήθηκε με 3-1 από τους γηπεδούχους, για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν στο 37’ με γκολ του Ρούμπεν Σεμέδο. O Μασούρας εκτέλεσε έξυπνα το φάουλ που είχαν κερδίσει οι φιλοξενούμενοι στον άξονα, ο Σεμέδο έκανε το γύρισμα, ο πορτιέρο του Ερυθρού Αστέρα έκανε λάθος εκτίμηση και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 0-1.

Στο 58’ ο Ολυμπιακός έμεινε με δέκα παίκτες και στο 62’ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Βούλιτς. Ο Μεριά έκανε κακό διώξιμο και στη συνέχεια της φάσης ο μέσος των γηπεδούχων με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ζοσέ Σα.

Στο 87’ ο Ερυθρός Αστέρας έφερε τα πάνω – κάτω με τον Μιλούνοβιτς. Ο Μάριν εκτέλεσε το κόρνερ που είχαν κερδίσει οι Ερυθρόλευκοι του Βελιγραδίου και ο στόπερ-γίγαντας (1.93μ.) των γηπεδούχων, Μιλούνοβιτς, με κεφαλιά νίκησε τον Σα για το 2-1.

Τρία λεπτά αργότερα η ομάδα του Μιλόγεβιτς πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Μποάκιε σε φάση καρμπόν με το 2-1.  Ο Μάριν εκτέλεσε και πάλι το κόρνερ και ο Μποάκιε πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας του Ολυμπιακού και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από