Ζιντάν: «Η πρόκριση κρίνεται σε 180 λεπτά»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν μίλησε για την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από τη Μάντσεστερ Σίτι, τονίζοντας πως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα και πως οι μερένγκες πρέπει να ανακάμψουν.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε με σκορ 2-1 μέσα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου από τη Μάντσεστερ Σίτι με ανατροπή και ο Ζινεντίν Ζιντάν σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ματς και την πρόκριση.

Ο Γάλλος τεχνικός τόνισε πως το ποιος θα περάσει κρίνεται σε 180 λεπτά, επισήμανε πως κρατά τα καλά 75 λεπτά των μερένγκες και τέλος η ομάδα πρέπει να ανακάμψει στο Clasico με τη Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζινεντίν Ζιντάν:

«Είχαμε ένα γεμάτο παιχνίδι για 75 λεπτά. Χάσαμε, όμως η υπόθεση πρόκριση κρίνεται σε 180 λεπτά. Τώρα πρέπει να πάρουμε τα θετικά, από το αποτέλεσμα δεν υπάρχουν θετικά πράγματα αλλά κάναμε ένα καλό παιχνίδι, εκτός από τα τελευταία λεπτά.

Τώρα πρέπει να πάμε εκεί και να κερδίσουμε εάν θέλουμε να περάσουμε. Τα λάθη είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Ακόμα και να κερδίζαμε σήμερα, θα έπρεπε να παίξουμε στη ρεβάνς με τον ίδιο τρόπο, για να κερδίσουμε. Και την Κυριακή έχουμε το Clasico. Πρέπει να ανακάμψουμε και να παίξουμε καλά».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από