Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ατλέτικο αν…

Ο Ενρίκε Θερέθο πρότεινε μία «ιδιαίτερη» πρόταση για να ολοκληρωθεί η σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο πρόεδρος της Ατλέτικο προχώρησε σε μία… επαναστατική πρόταση, αν δεν τελειώσει η σεζόν στο Champions League. Η μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση αναμένεται να ολοκληρωθεί με την διεξαγωγή ενός Final-8 στη Λισαβόνα, αλλά δεν υπάρχει λευκός καπνός μέχρι στιγμής.

Έτσι ο Ενρίκε Θερέθο κάνει…πλάκα με την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία. Αυτό αποτυπώνεται από την… πρόταση που έκανε, υποστηρίζοντας ότι ο σύλλογος που απέκλεισε την περσινή πρωταθλήτρια πρέπει να σηκώσει και την κούπα. Με αυτό τον τρόπο θέλει να απονείμει ο ίδιος το μετάλλιο του πρωταθλητή στον Τσόλο Σιμεόνε και την παρέα του.

«Έχουν μείνει μερικά νοκ άουτ για τους 16, τα προημιτελικά, τα ημιτελικά και ο τελικός. Καταλαβαίνω πως η UEFA προσπαθεί να συγκεντρώσει όλα τα παιχνίδια σε μία πόλη. Υπάρχουν συζητήσεις για την Πορτογαλία, την Ισπανία και να γίνει στη συνέχεια ένα Final-8. Ωστόσο, προς το παρόν, δεν υπάρχει κάτι επίσημο.

Αν επικεντρωθούμε στη Μαδρίτη, τότε στο υποθετικό σενάριο που το Champions League δεν ολοκληρωθεί εξαιτίας του κορωνοϊού, θα πρέπει πρωταθλήτρια να αναδειχθεί η ομάδα που απέκλεισε την πρωταθλήτρια, δηλαδή η Ατλέτικο τη Λίβερπουλ», ανέφερε ο Ενρίκε Θερέθο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από