Αποκάλυψη: Σκουλάς σε Σαραϊδάρη: «Τι άλλο να κάνουμε;»

To10.gr αποκαλύπτει τι εννοούσε ο Κόρμπος όταν δήλωσε «να πει ο Σκουλάς τι είπε στο ημίχρονο». Οι απίστευτες ατάκες και η... απολογία του διαιτητή στον παράγοντα το ΠΑΟΚ Δημήτρη Σαραϊδάρη, χωρίς ντροπή, μπροστά στον μισό Πανιώνιο, στο ημίχρονο του αγώνα της Τούμπας!

Η σκόνη που σήκωσε η διαιτησία του Εμμανουήλ Σκουλά στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Πανιώνιος, δεν θα «καθίσει» τόσο εύκολα. Καθώς πέρα από όσα έκανε εντός γηπέδου ο διαιτητής από τη Θεσσαλία, μία δήλωση του Παναγιώτη Κόρμπου, αναφορικά με κάποια πράγματα που φέρεται να είπε ο διεθνής ρέφερι στο ημίχρονο της αναμέτρησης της Τούμπας, είναι πολύ πιθανό να προκαλέσουν θέμα ακόμη και παρέμβασης της δικαιοσύνης.

Ο αρχηγός του Πανιωνίου, ο οποίος ήταν εκείνος που πήρε την απόφαση να μην κάνει σέντρα η ομάδα της Νέας Σμύρνης, μετά το πέναλτι που έδωσε ο Σκουλάς, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, έριξε «βόμβα». Με δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV, ανέφερε τα εξής: «Όταν πηγαίνει ο διαιτητής και δείχνει κίτρινη στον Μπανανά και του λέει ότι είσαι ο μοναδικός που δεν έχεις κίτρινη γι αυτό σου δείχνω… Υπάρχει κανένας νόμος που το λέει αυτό; Να πει ο Σκουλάς τι είπε στο ημίχρονο, να βγει να το πει αυτό, γιατί είναι πολύ προσβλητικό για εμένα και τους συμπαίκτες μου. Να πει ο Σκουλάς, ο τέταρτος και οι βοηθοί τι είπαν. Γύρισα και του είπα, αυτό που λέτε δεν σας τιμά και με μειώνει εμένα. Το άκουσαν κι άλλοι. Περιμένω να δω εάν θα το πουν οι διαιτητές και οι άλλοι. Εγώ θα το μεταφέρω στην ΕΠΟ».

Τι είναι αυτό το τόσο σοβαρό που είπε ο Σκουλάς στο ημίχρονο; Αλλά και σε ποιον το είπε, ώστε να κάνει τόσο έξαλλους τους ανθρώπους της ομάδας της Νέας Σμύρνης; Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, ο διεθνής ρέφερι δέχθηκε έντονα παράπονα (sic) από παράγοντες του ΠΑΟΚ στην ανάπαυλα, με αποτέλεσμα να βρεθεί απολογούμενος.

Μάλιστα, ενώπιον της μισής ομάδας του Πανιωνίου, απολογήθηκε στον υπεύθυνο διεθνών σχέσεων του ΠΑΟΚ και πρώην διεθνή βοηθό διαιτητή, Δημήτρη Σαραϊδάρη, λέγοντάς του «Τι άλλο να κάνουμε;». Με ύφος απολογητικό, προκαλώντας την έκπληξη και την οργή των Κυανέρυθρων, που αντέδρασαν στα όσα άκουγαν (υπάρχουν κι άλλα…), ζητώντας τον λόγο από τον Σκουλά και τους βοηθούς του για ό,τι συζητήθηκε, δίχως ίχνος ντροπής, ενώπιόν τους!

Ο Παναγιώτης Κόρμπος είναι ένας παίκτης που έχει αποδείξει όλα τα χρόνια της πορείας του στο ποδόσφαιρο τον χαρακτήρα και το ήθος του, αποκάλυψε ότι θα πάει το θέμα στην ΕΠΟ, τόσο με την ιδιότητα του αρχηγού του Πανιωνίου, όσο και με αυτή του προέδρου του ΠΣΑΠ. Διότι από τον Πανιώνιο προκύπτει ότι όσα συνέβησαν «εξηγούν» πολλά από όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση της Τούμπας.

Μένει, λοιπόν, να δούμε τι θα κάνουν για αυτό το εξόχως σοβαρό ζήτημα ο… ικανοποιημένος από την ελληνική διαιτησία Περέιρα, αλλά και οι προϊστάμενοί του, Χούμπελ και Φούσεκ. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα λειτουργήσει η «δικιά μας» ΕΠΟ και η… ανεξάρτητη ΚΕΔ, με όσα προτίθεται να καταγγείλει η ΠΑΕ Πανιώνιος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από