Συνάντηση Γραμμένου – Ινφαντίνο για το Grexit

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο προκειμένου να συζητήσουν για το σενάριο του Grexit.

Κρίσιμη μέρα η σημερινή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο με στόχο να αποφευχθεί το Grexit.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Live Sport, στη FIFA υπάρχουν κάποιες σκέψεις τις οποίες αναμένεται να συζητήσουν οι δύο άνδρες. Η μία είναι να απομονωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο για ένα χρονικό διάστημα 3-4 μηνών, με σκοπό να αντιληφθούν οι παράγοντες των ΠΑΕ ότι δεν γίνεται να επιβάλουν τους δικούς τους κανόνες στη διοίκηση της ομοσπονδίας.

Από την άλλη η παγκόσμια ομοσπονδία κάνει λόγο για καραντίνα 2-3 εβδομάδων και την προοπτική να ανακληθεί η ποινή αν διαπιστωθεί ότι η ομοσπονδία έλαβε αποφάσεις που θα βοηθήσουν στο να βελτιωθεί η εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας έχει δηλώσει ότι δεν θα σημειωθεί Grexit, πράγμα που φαντάζει δύσκολο αυτή τη στιγμή, ενώ έχει τονίσει ότι σε περίπτωση που συμβεί το Grexit, ο ίδιος θα υποβάλει την παραίτησή του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από