Μείωση κοροϊδία στο πρόστιμο του Ολυμπιακού

Η Επιτροπή Εφέσεων «έκοψε» 1000 ευρώ (!), για το πανό που είχε αναρτηθεί στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Έγινε τυπικά δεκτή αλλά ουσιαστικά απορρίφθηκε η προσφυγή που είχε καταθέσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός, για το ύψος του προστίμου που της είχε επιβληθεί ως κατηγορούμενης για παραβάσεις στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό όργανο της Super League είχε τιμωρήσει – για προσωρινή διακοπή του αγώνα λόγω ανάρτησης πανό κατά του Ιβάν Σαββίδη, άναμμα και ρίψη φωτοβολίδων, καθώς και χρήση λέιζερ – την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ με 61.500 ευρώ.

Οι «κόκκινοι» προσέφυγαν στην Επιτροπή Εφέσεων, αιτούμενοι να μειωθεί το υψηλό πρόστιμο. Η επιτροπή της ΕΠΟ, τυπικά, έκανε δεκτό το αίτημα αλλά στην ουσία το απέρριψε. Αφού μείωσε το αρχικό πρόστιμο κατά 1000 ευρώ!

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Δέχτηκε τυπικά την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της υπ’ αριθ. 285/2017 απόφασης του ΠΜΠΟ της Super League. Εξαφάνισε την εκκαλουμένη ως προς το υπό στοιχείο 2α του διατακτικού. Καθόρισε συνολική χρηματική ποινή 60.500 ευρώ (50.000€+4.000€+4.000€+2.500€)».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από