Η Εθνική έχει καταρρεύσει και ο Γραμμένος είναι ικανοποιημένος…

Απίστευτο και όμως αληθινό. Η εθνική ομάδα δέχεται το ένα στραπάτσο με το άλλο, αλλά ο Βαγγέλης Γραμμένος δηλώνει ικανοποιημένος από τη δουλειά του Φαν Σιπ.

Η Εθνική ομάδα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, με το ένα στραπάτσο να διαδέχεται το άλλο, αλλά ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, δηλώνει ικανοποιημένος από τη δουλειά του Τζον Φαν Σιπ.

Απίστευτο και όμως αληθινό, με τον Γραμμένο να αποθεώνει τον Ολλανδό τεχνικό, παρότι η Εθνική δεν έχει καταφέρει τίποτα απολύτως όσο καιρό βρίσκεται στον πάγκο της ο 57χρονος προπονητής.

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ανέφερε: «Είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται στην Εθνική, αλλάζει φιλοσοφία όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η εθνική παίζει διαφορετικό ποδόσφαιρο, δημιουργεί φάσεις, ευκαιρίες. Ναι είμαι ικανοποιημένος. Είναι άλλη εθνική ως προς την φιλοσοφία ακόμη και από την Εθνική του Σάντος και του Ρεχάγκελ.

Η Εθνική Κάθε φορά θα πρέπει να έχει στόχο και να τον πετυχαίνει.  Ο Φαν Σιπ έχει καθιερώσει μια άλλη φιλοσοφία, αναμενόμενο γιατί είναι της ολλανδικής σχολής, είναι παιδί του Κρόιφ. Αυτό που λέμε δημιουργικό ποδόσφαιρο, τουλάχιστον άρχισε να το δείχνει η Εθνική.

Το ζήτημα το έχει χειριστεί ο κόουτς με Μανωλά και Παπασταθόπουλο, έχει κάνει τις προσεγγίσεις του. Η φράση του προς τους δύο παίκτες, ήταν «δεν έχετε αποκλειστεί από την Εθνική, θέλω να δοκιμάσω πρόσωπα σε αυτή τη φάση». Έχει τη δική του νοοτροπία και εμπιστεύομαι απόλυτα τις επιλογές του όποιες και αν είναι αυτές. Τον στηρίζω με όσες δυνάμεις έχω.

Δεν ήρθε μόνο για να προκριθεί η Εθνική αλλά για να φτιάξει την εθνική. Έπρεπε να γίνει ένα restart. Άρχισε να γίνεται, ξαναβάλτωσε με την παρουσία του Σκίμπε. Βάζει σε άλλη ρότα την Εθνική, εκ του αποτελέσματος θα κριθούν πολλά» δήλωσε ο Γραμμένος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από