ΠΑΟΚ : Διψήφιος σε γκολ ο Μακ στη Σλοβακία

Ο Ρόμπερτ Μακ ήταν εξαιρετικός (ένα γκολ και μια ασίστ) στο παιχνίδι της Σλοβακίας με την Ταϊλάνδη, οδηγώντας το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στη νίκη με 3-2.

O Ρόμπερτ Μακ, στη φιλική νίκη της Σλοβακίας επί της Ταϊλάνδης με 3-2 στο τουρνουά «Kings Cup», πέτυχε ένα γκολ και έβγαλε μια ασίστ.

Οι Σλοβάκοι με τη νίκη αυτή πανηγύρισαν την κατάκτηση του τουρνουά και ο παίκτης του ΠΑΟΚ μαζί και το 10ο γκολ του στην εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Ο μεσοεποθετικός του Δικέφαλου τοποθετήθηκε για την κατάκτηση του τροπαίου και την εθνική Σλοβακίας μέσα από το προσωπικό του σάιτ.

Εκεί σημείωσε τα εξής: «Είναι ένα ωραίο συναίσθημα να κερδίζεις ένα τέτοιο τουρνουά. Ο τελικός ήταν πολύ δύσκολος. Οι Ταϊλανδοί έπαιξαν πολύ καλά, αλλά πετύχαμε τρία γκολ. Δυστυχώς, δεχθήκαμε δύο τέρματα που δεν έπρεπε να τα δεχθούμε. Ωστόσο, το πιο σημαντικό πράγμα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες είναι ότι κερδίσαμε.

Είμαστε έντεκα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο και όποιος πετυχαίνει γκολ είναι εξίσου σημαντικό. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που το κάνουμε ως ομάδα. Τώρα ήμουν εγώ που σκόραρα και πέτυχα το δέκατο γκολ μου. Φυσικά, χαίρομαι για αυτό, αλλά το πιο σημαντικό είναι η νίκη της ομάδας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από