Πέρασε από την Ιρλανδία η Γαλλία (0-1) – Πρώτη νίκη για Ολλανδία (3-0)

Με νίκη συνέχισε η Γαλλία που επικράτησε στο Δουβλίνο με 1-0 της Ιρλανδίας ενώ η Ολλανδία «καθάρισε» εύκολα με 3-0 το Γιβραλτάρ. Η βαθμολογία στον όμιλο της Εθνικής.

Το δύο στα δύο στον δεύτερο όμιλο των προκριματικών του Euro 2024 πέτυχε η Γαλλία που επικράτησε δύσκολα με 1-0 της Ιρλανδίας στο Δουβλίνο. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση το πέτυχε στο 50′ ο Παβάρ με τρομερό σουτ.

Το ματς δεν είχε πολλές ευκαιρίες γενικά, με τους γηπεδούχους να φτάνουν πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 89′ όταν ο Κόλινς έπιασε μία κεφαλιά και ο Μενιάν με τρομερή απόκρουση κράτησε το μηδέν.

Ιρλανδία: Μπαζούνου, Κόλμαν, Εγκάν, Ντόχερτι, Ο’ Σέϊ(86′ Μπράουν), Κόλινς, Κιουλέν, Μολουμπί(86′ Ομπαφέμι), Νάιτ(70′ Τζόνσον), Ογκμπενέ, Φέργκιουσον(65′ Ίνταχ)

Γαλλία: Μανιάν, Παβάρ(81′ Κουντέ), Τ. Ερνάντες, Ουπαμεκανό, Κονατέ, Ραμπιό(81′ Τσουαμενί), Καμαβινγκά, Ζιρού(65′ Ντιαμπί), Γκριζμάν, Εμπαπέ, Κόλο Μουανί

Διαβάστε επίσης: Οι ελίτ διαιτητές, η παγκόσμια ειρήνη και μια τρύπα στο νερό…

Έκανε σεφτέ η Ολλανδία

Μετά τη βαριά ήττα της πρεμιέρας από τη Γαλλία, η Ολλανδία βρήκε το.. φάρμακο στο Γιβραλτάρ το οποίο νίκησε με 3-0.

Ο Ντεπάι έκανε το 1-0 στο 23′ με κεφαλιά και ο Άκε με γκολ στο 52′ και στο 88′ διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Από το 51′ οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γουόκερ.

Ολλανδία: Σίλεσεν, Άκε, Φαν Ντάικ, Ντάμφρις, Ντε Λιχτ(77′ Μαλασία), Βαίναλντουμ(46′ Γκάκπο), Βίφερ(63′ Μπλάιντ), Σίμονς, Μπεργκουίς(46′ Μάλεν), Ντεπάι(63′ Κλάασεν), Βέρχοστ

Γιβραλτάρ: Κόλινγκ, Ολιβέρο, Τσιπολίνα, Σάρτζεντ, Λόπες, Τορίγια (62′ Μουέλι), Μπρίτο, Ρόναν(77′ Μουεχλί), Γουόκερ, Κασιάρο(86′ Βαλαρινο), Κούμπες, (62′ Τζόλεϊ)

Η βαθμολογία στον όμιλο της Εθνικής:

Η επόμενη αγωνιστική (16/6):

Ελλάδα – Ιρλανδία

Γιβραλτάρ – Γαλλία

Ρεπό: Ολλανδία

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από