Κροατία – Ελλάδα : «Έχουμε αποκλειστεί κατά 90%» παραδέχεται ο Παπασταθόπουλος

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, βγήκε μπροστά σαν αρχηγός μετά την ήττα και δεν κρύφτηκε λέγοντας πως για την ήττα και τον σχεδόν σίγουρο αποκλεισμό δεν φταίει ο Σκίμπε αλλά τα ατομικά λάθη των παικτών.

Το 4-1 κόντρα στους Κροάτες ήταν βαρύ σκορ για την Ελλάδα που έκανε όλα τα λάθη μαζεμένα στο ματς αυτό. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν… μάσησε και παραδέχτηκε την τεράστια ευθύνη των παικτών για τον σχεδόν σίγουρο αποκλεισμό, μη ψάχνοντας άλλοθι και δικαιολογίες σε τύχη και… τρίτους.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχηγός:

«Όπως αποδείχθηκε δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε. Η Κροατία ήταν καλύτερη από εμάς και θέλω να πω ότι είναι η πρώτη φορά στην προκριματική φάση που κάνουμε τόσα λάθη μαζεμένα.

Τα γκολ είναι ατομικά λάθη, που δεν τα είχαμε κάνει μέχρι τώρα και τα κάναμε μαζεμένα. Δεν είναι θέμα συστήματος. Ο προπονητής δεν έχει ευθύνη, γιατί αν δούμε τα γκολ που τρώμε και πως τα φάγαμε το τελευταίο που φταίει είναι το σύστημα.

Την Κυριακή περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο. Κατά 90% έχουμε χάσει την πρόκριση, αλλά θα πρέπει να δείξουμε ότι δεν ήμασταν να χάσουμε 4-1, αλλά ότι είμαστε μια καλή ομάδα. Θα το δούμε σαν να είμαστε 0-0 και θα παίξουμε για τη νίκη».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από