Γκρέι και Τσίλγουελ κλήθηκαν στην Εθνική Αγγλίας

Ντεμάραϊ Γκρέι και Μπεν Τσίλγουελ θα αντικαταστήσουν τους τραυματίες Λουκ Σο και Μάρκους Ράσφορντ στην αποστολή της Αγγλίας για το φιλικό κόντρα στην Ελβετία

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ κάλεσε στην αποστολή της Εθνικής Αγγλίας τους Ντεμάραϊ Γκρεϊ και Μπεν Τσίλγουελ, αντικαθιστώντας τους τραυματίες Λουκ Σο και Μάρκους Ρασφορντ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές της Λέστερ δεν θα ταξιδέψουν με την αποστολή της Εθνικής Νέων για το παιχνίδι στην Λετονία, ενώ και για τους δυο τους είναι ευκαιρία να πραγματοποιήσουν την παρθενική τους εμφάνιση στη «μεγάλη» ομάδα. Μάλιστα με το φιλικό απέναντι στην Ελβετία, την Τρίτη 11/9, να γίνεται στην έδρα της Λέστερ «King Power Stadium» ο κόσμος περιμένει με ανυπομονησία να δει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους να αγωνίζονται.

Στα νεότερα από τους ποδοσφαιριστές που εγκατέλειψαν την αποστολή της Αγγλίας, ο Σο είναι καλύτερα σήμερα και η κατάσταση του δεν εμπνέει καμία ανησυχία, με τον ίδιο τον αμυντικό να δηλώνει ότι θα επιστρέψει ακόμη δυνατότερος. Ο Ράσφορντ από την άλλη δέχτηκε ένα χτύπημα στην χτεσινή (8/9) ήττα από την Ισπανία με 1-2 και θεωρήθηκε σωστότερο να αντικατασταθεί από τον Γκρέι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από