Πρίντεζης : «Βγάλαμε ενέργεια, πάθος και πήραμε ένα παιχνίδι που θέλαμε για πολλούς λόγους»

Ο Γιώργος Πρίντεζης στάθηκε στη βελτίωση της Εθνικής σε σχέση με το φιλικό κόντρα στη Γαλλία και τόνισε ότι η Εθνική ήθελε τη νίκη και το έδειξε

Ο Γιώργος Πρίντεζης μετά τη λήξη του αγώνα απέναντι στη Σερβία και τη σημαντική νίκη της Εθνικής Ελλάδας, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ στάθηκε στη θέληση της «γαλανόλευκης» για τη νίκη και συνεχάρη τους συμπαίκτες του.

«Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε την καλύτερη παράδοση με την Σερβία. Έχουμε μαζευτεί πάρα πολύ λίγες μέρες, τα δείγματα δεν ήταν θετικά, αλλά βγάλαμε ενέργεια και πάθος και πήραμε ένα παιχνίδι που θέλαμε για πολλούς λόγους. Φάνηκε σήμερα ότι ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, είχαμε αλληλοκαλύψεις και καταφέραμε να το συνδυάσουμε με καλάθια στον αιφνιδιασμό. Συνεχίζουμε», είπε αρχικά ο φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Για την αλλαγή της εικόνας σε σχέση με το φιλικό απέναντι στους Γάλλους δήλωσε:
«Άλλο το φιλικό, άλλο το επίσημο ματς. Δεν ήταν εμφάνιση αυτή που κάναμε με την Γαλλία, αλλά δεν είχαμε κάνει πολλές προπονήσεις όλοι μαζί. Η Γαλλία είχε περισσότερη αθλητικότητα και είχε ένα αβαντάζ».

Για τους συμπαίκτες του:
«Τα παιδιά είχαν κάνει εκπληκτική δουλειά όσο εμείς δεν ήμασταν εδώ. Στόχος μας είναι να πάμε στο Παγκόσμιο. Ήταν ένα από τα παιχνίδια που χτίζουν χαρακτήρα. Κατά τη γνώμη μου, ακόμη και στο Παγκόσμιο να περάσουμε, θα πρέπει να πάμε συγκεντρωμένοι».

Ενώ για τον στόχο του Παγκόσμιου είπε:
«Δεν ξέρω, είναι πολύ νωρίς ακόμη. Ήταν απλά ένα παιχνίδι. Να δούμε το καλοκαίρι σε τι κατάσταση θα είμαστε. Αρχικά, πρέπει να καταφέρουμε να προκριθούμε. Και το ματς με τη Γεωργία το θέλουμε πάρα πολύ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από