Παραπάνω από 20.000 κόσμος μαζεύτηκε για να δει τον Λιονέλ Μέσι στην προπόνηση της Εθνικής Αργεντινής στην Έλτσε της Ισπανίας.
Η εθνική ομάδα της Αργεντινής με τον Λιονέλ Μέσι ως μεγαλύτερο όνομα στην αποστολή της, προσέλκυσε σήμερα (13/11) περισσότερους από 20.000 φιλάθλους στο στάδιο «Manuel Martínez Valero» στην ισπανική πόλη Έλτσε,
Ο κόσμος βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσει την ανοιχτή προπόνηση της Αργεντινής, η οποία ολοκληρώνει την προετοιμασία της για το αυριανό (14/11) φιλικό εναντίον της Αγκόλας.
Η σημερινή προπόνηση,όπως αναφέρει το tycsports, ανοιχτή στο κοινό, χρησίμευσε ως άμεση σύνδεση μεταξύ της εθνικής ομάδας και των χιλιάδων οπαδών που πλήρωσαν εισιτήριο για να δουν από κοντά τους παγκόσμιους πρωταθλητές. Η ατμόσφαιρα ήταν εορταστική, με γεμάτες κερκίδες, σημαίες της Αργεντινής σε όλο το στάδιο.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι πριν από την έναρξη της προπόνησης, ο Λιονέλ Μέσι είχε μια ξεχωριστή στιγμή, όταν έλαβε μια φανέλα της Έλτσε με τον αριθμό 10 από τον Κρίστιαν Μπραγκάρνικ, μέτοχο του ισπανικού συλλόγου.