Το αφιέρωμα της ΕΠΟ για τα ντεμπούτα Τεττέη – Κωστούλα (vids)

Η ΕΠΟ δημοσίευσε δύο βίντεο με στιγμές από τα ντεμπούτα των Ανδρέα Τεττέη και Μπάμπη Κωστούλα, και τους καλωσόρισε στην Εθνική με ευχές για το μέλλον.

Ο Ανδρέας Τεττέη και ο Μπάμπης Κωστούλας πραγματοποίησαν την πρώτη τους εμφάνιση με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, στο παιχνίδι απέναντι στη Σκωτία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μάλιστα, ο επιθετικός της Κηφισιάς, ο οποίος πέρασε στο παιχνίδι στο 43ο λεπτό, αντικαθιστώντας τον Βαγγέλη Παυλίδη, «έκλεψε» τις εντυπώσεις, ενώ μοίρασε και την ασίστ στον Καρέτσα για το 2-0 της Ελλάδας. Ο 18χρονος επιθετικός της Μπράιτον πέρασε στο παιχνίδι στο 90′, αντικαθιστώντας τον Χρήστο Τζόλη.

Διαβάστε επίσης: Ποιος είναι ο Γκλιν Γουότσον που «παρακολουθεί» ο Ολυμπιακός (vids)

Η ΕΠΟ δημοσίευσε βίντεο από τα ντεμπούτα των παιχτών, ενώ στην ιστοσελίδα της ευχήθηκε σπουδαία σταδιοδρομία με την Εθνική ομάδα στους δύο παίκτες.

Το μήνυμα της ΕΠΟ

«Με δύο video αφιερωμένα στο ντεμπούτο τους, η Εθνική Ομάδα καλωσορίζει δύο ακόμη ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που εντάχθηκαν στη μεγάλη της οικογένεια, τον Ανδρέα Τετέι και τον Μπάμπη Κωστούλα. Καλώς ήρθες Ανδρέα! Καλώς ήρθες Μπάμπη!

Το Σάββατο 15/11/2025 στο παιχνίδι με τη Σκωτία στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο 24χρονος Τετέι πέρασε στο 43΄ στη θέση του Βαγγέλη Παυλίδη και ο 18χρονος Κωστούλας αντικατέστησε στο 90΄ της αναμέτρησης τον Χρήστο Τζόλη. Οι δύο ποδοσφαιριστές έγραψαν έτσι την πρώτη σελίδα της καριέρας τους με την Εθνική Ομάδα.

Οι ευχές μαζί τους για μια σπουδαία σταδιοδρομία στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Να είναι πάντα καλά και και να βοηθήσουν την Εθνική να πετύχει τους στόχους της!»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από