Τέλος από την Εθνική Ιταλίας ο Γκατούζο μετά τον αποκλεισμό

Μετά τον αποκλεισμό - σοκ από την Βοσνία η Ιταλία προχώρησε σε αλλαγή προπονητή, απολύοντας τον Τζενάρο Γκατούζο.

Ο αποκλεισμός από την Βοσνία στα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν αρκετός για να κοστίσει στον Τζενάρο Γκατούζο την θέση του στον πάγκο της εθνικής Ιταλίας.

Στο γενικότερο πλαίσιο των δομικών αλλαγών που έχει αρχίσει να πραγματοποιεί, η Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προχώρησε και στην απόλυση του προπονητή που θεωρήθηκε υπαίτιος αυτού του «κάζο».

Διαβάστε επίσης: Παναγιώτης Ρέτσος: Ο αρχηγός παράδειγμα για όλους (και) εν όψει «τελικών» στα πλέι οφ

 

Πλέον η « σκουάντρα ατζούρα» έχει αρχίσει να σχεδιάζει την επόμενη ημέρα χωρίς τον Γκατούζο, αναζητώντας έναν προπονητή με παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο.

Οι πιθανοί αντικαταστάτες του Γκατούζο

Η Ομοσπονδία αναζητά τον επόμενο τεχνικό για τον πάγκο της εθνικής με δεκάδες ονόματα να έχουν ακουστεί. Ωστόσο οι δύο επικρατέστερες περιπτώσεις είναι ο Λουτσιάνο Σπαλέτι και ο Αντόνιο Κόντε. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τόσο ο Σπαλέτι, όσο και ο Κόντε έχουν περάσει στο παρελθόν από τον πάγκο της Ιταλίας και κανείς τους δεν έφυγε ως επιτυχημένος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από