Ο 16χρονος Κριστιάνο Τζούνιορ συνεχίζει την ανοδική του πορεία στο ποδόσφαιρο, καθώς κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική ομάδα Κ-17 της Πορτογαλίας, κάνοντας ακόμη ένα σημαντικό βήμα στην παρουσία του στις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας.
Ο 16χρονος γιος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Κριστιάνο Τζούνιορ, που αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός, συνεχίζει να κάνει βήματα προόδου στις εθνικές ομάδες υποδομής της Πορτογαλίας. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική Κ-17, ενόψει των τριών αναμετρήσεων για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2027. Η Πορτογαλία θα αντιμετωπίσει την Ανδόρα στις 11 Νοεμβρίου, τη Βουλγαρία στις 14 Νοεμβρίου και τη Σερβία στις 17 Νοεμβρίου, με όλους τους αγώνες να διεξάγονται στο «Cidade do Futebol», κοντά στη Λισαβόνα.
Η πορεία του στις μικρότερες εθνικές ομάδες ξεκίνησε στις 13 Μαΐου 2025, όταν πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με την Κ-15 της Πορτογαλίας. Λίγους μήνες αργότερα, στα τέλη Οκτωβρίου, πήρε προαγωγή στην Κ-16, κάνοντας το ντεμπούτο του σε αυτή την ηλικιακή κατηγορία στις 30 Οκτωβρίου 2025.
Διαβάστε επίσης: Νέα ανακοίνωση Ολυμπιακού για Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Έκτοτε, έχει αγωνιστεί σε ακόμη οκτώ αναμετρήσεις με την Κ-16, μετρώντας συνολικά τρία γκολ. Η τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 24 Μαΐου, ενώ πλέον καλείται να κάνει το επόμενο βήμα στην ποδοσφαιρική του διαδρομή, φορώντας για πρώτη φορά τη φανέλα της εθνικής Κ-17 της Πορτογαλίας.