Με Ανδρούτσο στην κορυφή η ενδεκάδα της Εθνικής Ελπίδων

Ο Αντώνης Νικοπολίδης αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον Θανάση Ανδρούτσο σε θέση φορ, προκειμένου να αναπληρώσει το κενό στην κορυφή της επίθεσης της Εθνικής Ελπίδων. Αναλυτικά η ενδεκάδα της Γαλανόλευκης για το ματς με την Αυστρία.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης ανακοίνωσε την ενδεκάδα της Εθνικής Ελπίδων για το ματς με αντίπαλο την Αυστρία (16/11, 18:00), στην πρώτη αναμέτρηση στο πλαίσιο των play offs για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2019, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Ιταλίας.

Η μεγαλύτερη έκπληξη σε αυτήν αφορά στην τοποθέτηση του Θανάση Ανδρούτσου σε θέση κεντρικού επιθετικού. Ο άσος του Ολυμπιακού προτιμήθηκε από τους Καμπετσή, Κωτσόπουλο, και Λάμπρου, τη στιγμή που ο Ευθύμης Κουλούρης απουσιάζει λόγω της παρουσίας του στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών.

Κάτω από τα δοκάρια προτιμήθηκε ο Κότσαρης, στην άμυνα -από τα δεξιά προς τα αριστερά- οι Σάλιακας, Νικολάου, Χατζηδιάκος και Τσιμίκας, στον άξονα οι Καραχάλιος και Γαλανόπουλος, ενώ τη μεσοεπιθετική τριάδα αποτελούν οι Χατζηγιοβάνης, Λημνιός και Μπουζούκης.

Αναλυτικά η ενδεκάδα: Κότσαρης, Σάλιακας, Νικολάου, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Καραχάλιος, Γαλανόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Λημνιός, Μπουζούκης, Ανδρούτσος.

Στον πάγκο θα καθίσουν οι: Στεργιάκης, Θεοδωράκης, Πασαλίδης, Κυριακόπουλος, Μαυρομμάτης, Στάικος, Μασούρας, Χατζηθεοδωρίδης, Κωτσόπουλος, Μωραΐτης, Καμπετσής, Λάμπρου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από