Μαντσίνι: «Εργάζομαι για να κερδίσουμε το Euro 2020»

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι μίλησε για την κλήρωση των προκριματικών του Euro 2020 και τόνισε πως η Ιταλία εργάζεται για να κατακτήσει τον τίτλο.

Στόχο την κατάκτηση του Euro 2020, έθεσε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι. Όπως είναι γνωστό η Ιταλία βρίσκεται στον ίδιο προκριματικό όμιλο (10ο) μαζί με την Εθνική μας, τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη, τη Φινλανδία, την Αρμενία και το Λιχτενστάιν.

«Δεν εργάζομαι για να προετοιμάσω μια ανταγωνιστική Ιταλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το Euro 2020, να πάμε εκεί για να το κερδίσουμε», είπε ο Μαντσίνι στο Coverciano στο περιθώριο του σεμιναρίου Ussi-Figc.

«Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε, αλλά το μονοπάτι που έχουμε πάρει είναι το σωστό. Εν τω μεταξύ, έχουμε φέρει πίσω τον ενθουσιασμό, υπάρχει αρμονία και το σωστό πνεύμα για να πάμε καλά», πρόσθεσε.

Οι αναμετρήσεις της προκριματικής φάσης θα διεξαχθούν το διάστημα Μάρτιος-Νοέμβριος 2019, ενώ οι πρώτες δύο ομάδες σε κάθε έναν από τους δέκα ομίλους των προκριματικών θα πάρουν το «εισιτήριο» για την τελική φάση του EURO 2020.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από