Τα γκολ της Εθνικής Νέων κόντρα στην Αγγλία (vid)

Η Εθνική Νέων πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση κόντρα στην Αγγλία, επικράτησε με 2-1 και πλέον είναι στο χέρι της η πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η Εθνική U19 επικράτησε της Αγγλίας με 2-1 χάρη στα γκολ των Λιάβα και Διαμάντη και ανέβηκε στην πρώτη θέση του ομίλου της Elite Round, όντας πια το φαβορί για πρόκριση στο EURO 2019 που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο στην Αρμενία!

Ο Λιάβας (34’) άνοιξε το σκορ μετά από ασίστ του Μελιόπουλου, βάζοντας την Εθνική σε θέση οδηγού, ενώ οι «γαλανόλευκοι» ήταν εκείνοι που πανηγύρισαν πρώτοι και στο δεύτερο μέρος, με τον Διαμάντη στο 69’ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Στο 77’ ο Βιταλιώτης ανέτρεψε τον Λόουντερ, όμως ο Νικοπολίδης απέκρουσε την εκτέλεση του Γκιμπς-Γουάιτ, κρατώντας αλώβητη την εστία του. Στο 91’ όμως, ο Βιταλιώτης ανέτρεψε εκ νέου τον Λόουντερ και ο Νικοπολίδης δεν μπόρεσε να αποτρέψει το 2-1, απέναντι ξανά στον Γκιμπς-Γουάιτ.

Η Ελλάδα πέτυχε επική νίκη κόντρα στην πανίσχυρη Αγγλία και το repress.gr εξασφάλισε και παρουσίασε τα γκολ της αναμέτρησης.

Δείτε το βίντεο:

Το ΕΠΟΣ της Εθνικής Νέων απέναντι στην Αγγλία

Το Repress.gr εξασφάλισε τα γκολ του χθεσινού ΕΠΟΥΣ της εθνικής νέων απέναντι στην αντίστοιχη της Αγγλίας. Η ομάδα του Γκούμα, κέρδισε με 2-1 χάρις στα γκολ του Λιάβα του Παναιτωλικού και του Διαμαντή του ΠΑΟΚ, ενώ ο Νικοπολίδης απέκρουσε το αυστηρό πέναλτι που δόθηκε ενώ το σκορ ήταν στο 2-0. Οι Άγγλοι, μία ομάδα που αξίζει στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έξι φορές πάνω από την δική μας εθνική, περιμένουν πλέον τον αγώνα Ελλάδας – Τσεχίας για το ποιος θα περάσει στη τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η εθνική μας χρειάζεται νίκη την ερχόμενη Τρίτη εναντίον της Τσεχίας, η οποία κέρδισε χθες τη Δανία με 3-1. Για την ιστορία, η εθνική Αγγλίας αποτελείται από τρεις παίκτες της Τσέλσι και ο βασικός της κορμός αποτελείται από παίικτες που αγωνίζονται στην Πρέμιερσιπ αν εξαιρεθούν ένας που παίζει στη Φόρεστ και ένας που παίζει στη Στόουκ. #thinkfootball #repress #GREENG

Δημοσιεύτηκε από Repress.gr στις Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από