Ινιέστα: «Τα χρήματα είναι άχρηστα αν είσαι… άδειος»

O Αντρές Ινιέστα μίλησε για τις καθημερινές φοβίες που τον ανησυχούν, τονίζοντας πως τα χρήματα είναι άχρηστα αν κάποιος είναι άδειος.

Ο Αντρές Ινιέστα είναι ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές, με μεγάλες επιτυχίες τόσο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, όσο και της Εθνικής Ισπανίας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ισπανικό Μέσο έδειξε ότι παραμένει απλός άνθρωπος και οι καθημερινές φοβίες τον ανησυχούν.

«Τα χρήματα και η φήμη είναι άχρηστα, αλλά… ξέρετε τι συμβαίνει; Ότι είναι δύσκολο για κάποιον που δεν έχει όλα αυτά τα πράγματα που έχω, να καταλάβει ότι λέω ότι τα χρήματα και η φήμη είναι άχρηστα. Αλλά είναι αλήθεια ότι, ακόμη και αν έχετε τα πάντα στον κόσμο, αν είσαι άδειος εσωτερικά», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Άνθρωποι, ανεξάρτητα από τα χρήματα, έχουμε τα ίδια συναισθήματα, τους ίδιους φόβους, τις ίδιες χαρές.

Και εκεί είμαστε όλοι κομμένοι από το ίδιο μοτίβο. Προφανώς, όσοι από εμάς έχουμε τα προνόμια πρέπει να γνωρίζουμε πώς να τα εκμεταλλευτούμε και να είμαστε ευγνώμονες που τα έχουμε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από