ΠΑΟΚ – Ψάχνει θετικό αποτέλεσμα στη Δανία

Ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον κρατήσει στο «κόλπο» της πρόκρισης στα νοκ άουτ του Europa Conference League θα ψάξει απόψε (19:45) στη Δανία απέναντι στην Κοπεγχάγη ο ΠΑΟΚ.

Ένα αποτέλεσμα που θα του ανεβάσει τις πιθανότητες για την πρόκριση του στα νοκ άουτ του Europa Conference League θα ψάξει απόψε (19:45) στη Δανία ο ΠΑΟΚ.

Μετά τη νίκη με τη Λίνκολν στην πρεμιέρα και την ισοπαλία με τη Σλόβαν στην Τούμπα, ο Δικέφαλος του Βορρά θα αντιμετωπίσει την Κοπεγχάγη για την 3η αγωνιστική του Europa Conference League, στο πιο δύσκολο παιχνίδι του ομίλου, ευελπιστώντας να φύγει από τη Δανία με ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα τον κρατήσει για τα καλά στο «κόλπο» της πρόκρισης.

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου θέλει να δει την ομάδα του να βγάζει αντίδραση, μετά το σοκ με τον Βόλο στην Τούμπα και θα ψάξει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους Δανούς τους οποίους θα υποδεχτεί στη Θεσσαλονίκη σε δύο εβδομάδες.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει στη διάθεση του, τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές: Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Βιεϊρίνια , Τέιλορ , Λύρατζης , Βαρέλα , Μιχάι , Μιχαηλίδης , Σίντκλεϊ , Γιαξής, Εσίτι , Ντούγκλας , Ελ Καντουρί , Σβαμπ , Μπίσεσβαρ , Κωνσταντέλιας , Μουργκ , Μιτρίτσα , Α.Ζίβκοβιτς , Σφιντέτρσκι, Άκπομ , Κούτσιας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από