Ντεμπούτο με τη νίκη για τον Κόντε στην Τότεναμ (3-2) – Νέο «κάζο» για τη Ρόμα (2-2)

Με νίκη ξεκίνησε την εποχή... Αντόνιο Κόντε η Τότεναμ, με τους Λονδρέζους να επικρατούν 3-2 της Φίτεσε. Αντίθετα η Ρόμα υπέστη νέο κάζο κόντρα στην Μπόντο/Γκλιμτ μένοντας στο 2-2.

Γεμάτη με γκολ και φάσεις ήταν η τέταρτη αγωνιστική του UEFA Europa Conference League με την Τότεναμ να παίρνει μεγάλη νίκη επί της Φίτεσε με σκορ 3-2 στο ντεμπούτο του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της ομάδας. Παράλληλα η Ρόμα υπέστη ακόμα ένα κάζο, αφού μετά τη συντριβή της στην προηγούμενη αγωνιστική, έμεινε στο 2-2 με τη Μπόντο/Γκλιμτ στο Ολίμπικο.

Η Τότεναμ προηγήθηκε πολύ νωρίς 3-0 χάρη στα γκολ των Σον στο 15′, Λούκας Μόουρα στο 22′ και το αυτογκόλ του Ράσμουσεν στο 28ο λεπτό. Ωστόσο η Φίτεσε δεν το έβαλε κάτω, μειώνοντας πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο σε 3-2, με τους Ράσμουσεν, που πήρε το… αίμα του πίσω, στο 32′ και τον Μπέρο στο 39′. Τίποτα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος με το 3-2 να παραμένει ως τη λήξη.

Η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο δεν μπόρεσε να νικήσει ούτε τώρα την Μπόντο/Γκλιμτ, μένοντας το 2-2 με τους Νορβηγούς που λίγο έλειψε να φύγουν ακόμα και με τη νίκη από το Ολίμπικο της Ιταλίας. Αρχικά ο Σολμπάκεν έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 45’+1′, με Ελ Σαράουι να ισοφαρίζει σε 1-1 για τους τζιαλορόσι στο 54′.

Οι Νορβηγοί πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ στο 65ο λεπτό με δράστη τον Μποτάιμ, για να έρθει ο Ιμπάνες στο 84′ να σώσει κάπως την παρτίδα για τη Ρόμα που έδειξε για άλλη μια φορά προβληματική.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Φλόρα-Ανόρθωση 2-2

Αλμάτι-Καραμπάγκ 1-2

Αλκμάαρ-Κλουζ 2-0

Ζόρια-ΤΣΣΚΑ Σόφιας 2-0

Γάνδη-Παρτίζαν 1-1

ΛΑΣΚ-Αλάσκερτ 2-0

Λίνκολν-Σλόβαν 1-4

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ελσίνκι 3-0

Ομόνοια-Βασιλεία 1-1

Ράντερς-Γιάμπλονετς 2-2

Ρόμα-Μπόντο/Γκλιμτ 2-2

ΠΑΟΚ-Κοπεγχάγη 1-2

Ρεν-Μούρα 1-0

Σλάβια Πράγας-Μακάμπι Χάιφα 1-0

Τότεναμ-Φίτεσε 3-2

Ουνιόν Βερολίνου-Φέγενορντ 1-2

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από