Οι οπαδοί της ΑΕΚ εξάντλησαν τα εισιτήρια που τους αναλογούσαν και αναμένεται να έχουν δυναμική παρουσία στο παιχνίδι με την Τσέλιε.
Αντίστροφα μετράμε πλέον για την πρεμιέρα της ΑΕΚ στη League Phase του Conference League, με αντίπαλο την Τσέλιε (2/10, 22:00) στη Σλοβενία.
Εκεί όπου η Ένωση θα έχει και πολύ κόσμο στο πλευρό της καθώς οι οπαδοί της εξάντλησαν τα 1650 εισιτήρια που ήταν διαθέσιμα για τους φιλοξενούμενους, με την ΠΑΕ να ενημερώνει για τον τρόπο με τον οποίο θα πάνε και θα φύγουν από το γήπεδο.
Διαβάστε επίσης: Δεν θα πέφτει… καρφίτσα: Sold out το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
Η ενημέρωση της ΑΕΚ:
«Στον αγώνα της πρεμιέρας της League Phase του UEFA Conference League απέναντι στην NK Celje, η ομάδα μας θα έχει τη δυναμική συμπαράσταση των φιλάθλων της, οι οποίοι εξάντλησαν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια για τη θύρα των φιλοξενούμενων.
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους της ΑΕΚ που έχουν προμηθευτεί εισιτήριο για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ότι η είσοδός τους στο γήπεδο θα γίνει με συγκεκριμένο τρόπο. Οι φίλαθλοι μας θα πρέπει να συγκεντρωθούν από τις 17.30 σε προκαθορισμένο σημείο συνάντησης που βρίσκεται κοντά στο γήπεδο και όλοι μαζί στις 19.00 να ξεκινήσουν την πορεία τους προς το γήπεδο, συνοδεία της Αστυνομίας.
Επίσης, έπειτα από το τέλος του αγώνα οι φίλοι της ΑΕΚ θα πρέπει να παραμείνουν στις θέσεις τους και να αποχωρήσουν έπειτα από υπόδειξη των Αρχών, κατευθυνόμενοι και πάλι προς το σημείο συνάντησης.
Meeting Point : https://maps.app.goo.gl/rR75mCK74LtUKAjdA
Θα θέλαμε να σας τονίσουμε για ακόμη μια φορά πόσο σημαντική είναι η παρουσία σας στο πλευρό της ομάδας, για τους παίκτες και το τεχνικό μας επιτελείο. Και, παράλληλα, να σας ζητήσουμε να υπερασπιστείτε και να διαφυλάξετε από το δικαίωμα, υπενθυμίζοντας ότι η ομάδα μας έχει δεχθεί ήδη τιμωρίες και ταυτόχρονα είναι υπότροπή.
Είναι απόλυτη ανάγκη για συνεργασία με τις τοπικές Αρχές Ασφαλείας και την ασφάλεια του γηπέδου και ανταπόκριση στις οδηγίες τους. Ακόμη περισσότερο είναι ανάγκη να προστατέψουμε την έδρα μας αποφεύγοντας εντελώς αχρείαστες ενέργειες που δεν βοηθούν σε τίποτα την ΑΕΚ και μόνο στρέφονται ενάντια στο συμφέρον της.
Η ομάδα σας χρειάζεται κοντά της όλους και σε όλα τα παιχνίδια».