Πανό για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο στα Εξάρχεια, από τους οπαδούς της Ράγιο Βαγιεκάνο (pic)

Οπαδοί της Ράγιο Βαγιεκάνο βρέθηκαν στα Εξάρχεια όπου τίμησαν τη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, αφήνοντας πανό «Δικαιοσύνη για τον Αλέξη».

Μια πολύ όμορφη κίνηση έκαναν οι οπαδοί της Ράγιο Βαγιεκάνο λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του αγώνα ρεβάνς με την ΑΕΚ στη Φιλαδέλφεια για τους «8» του Conference League.

Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό οι οργανωμένοι  της ισπανικής ομάδας, ονόμάτι ως «Bukaneros» (γνωστοί για την αντιφασιστική τους δράση) μετέβησαν στα Εξάρχεια προκειμένου να επισκεφθούν και να τιμήσουν τη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου αφήνοντας μάλιστα κι ένα πανό.

Μάλιστα στα social media κυκλοφόρησε φωτογραφία από την παρουσία τους επί τόπου με το πανό να αναφέρει: «Δικαιοσύνη για τον Αλέξη».

Δείτε παρακάτω

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από