Μπρούνο Φερνάντες σε δημοσιογράφο: «Τον πήρε ο ύπνος»

Ένα τρομερό περιστατικό συνέβη στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα Σεβίλλη-Γιουνάιτεντ, με πρωταγωνιστές τον Μπρούνο Φερνάντες και έναν νυσταγμένο δημοσιογράφο!

Ένα τρομερό συμβάν έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της αναμέτρησης Σεβίλλη-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ανάμεσα στον Μπρούνο Φερνάντες και έναν… κουρασμένο, όπως φάνηκε δημοσιογράφο!

Αρχικά, η συντονίστρια της συζήτησης, απηύθυνε τον λόγο σε έναν ρεπόρτες της Sun. Ο Φερνάντες όμως περίμενε αρκετή ώρα για να του γίνει η ερώτηση. Με την αμηχανία να εμφανίζεται στο πρόσωπό του και στον χώρο όπου γινόταν η συνέντευξη Τύπου να επικρατεί σιγή.

Τώρα ο δημοσιογράφος δεν πρόσεχε; Ήταν αλλού (κυριολεκτικά και μεταφορικά); Δεν άκουσε το όνομά του; Ο Μπρούνο Φερνάντες πάντως, δεν μπορούσε να περιμένει. Και σε ένα σημείο παρενέβη, λέγοντας την εξής κουβέντα: «Τον πήρε ο ύπνος».

Με αυτόν τον τρόπο, ο Πορτογάλος άσος έβαλε τέρμα στην αναμονή και την αμηχανία, οι οποίες κράτησαν αρκετά δευτερόλεπτα.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο στο παρακάτω βίντεο:

Υπενθυμίζεται πως Σεβίλλη και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αναμετρηθούν απόψε, βράδυ Κυριακής (16/8, 22:00), για τα ημιτελικά του Europa League.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από