Γκαρσία : «Εγώ φταίω για τα λάθη»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα από την Αϊντχόφεν.

Κάλυψε τους ποδοσφαιριστές του ο Πάμπλο Γκαρσία για την ήττα από την Αϊντχόφεν. Ο Ουρουγουανός προπονητής του ΠΑΟΚ ανέφερε ότι η ομάδα του έκανε καλή προσπάθεια αλλά υστέρησε στις λεπτομέρειες.

Οι δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία στην Cosmote:

«Μπήκαμε καλά στο α΄ημίχρονο, πατήσαμε καλά. Σκοράραμε δύο φορές, κάναμε κάποια λάθη αμυντικά όμως… Και στο 2-1 είχαμε την ευκαιρία να βάλουμε και τρίτο γκολ στην αντεπίθεση. Ξέραμε ότι έχουν καλή ομάδα, κάναμε λάθη αμυντικά και πρέπει να τα βελτιώσουμε. Είναι δικό μου κομμάτι».

Μιλώντας για τη συμμετοχή του Τσιγγάρα, ανέφερε: «Πήγε πολύ καλά. Είμαι ευχαριστημένος με όλη την ομάδα. Ήτα το πρώτο του παιχνίδι ως βασικός, μου άρεσε πολύ. Είναι μικρός. Εγώ πρέπει να δουλέψω μαζί του και να τον βελτιώσω. Όλη η ομάδα έπαιξε καλά, κάναμε λάθη αμυντικά και φταίω εγώ.

Θέλει δουλειά, έχουμε παίκτες. Προσπαθούμε να δουλεύουμε κάθε μέρα, να έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Θέλει υπομονή, είμαι ευχαριστημένος. Η προσπάθεια μας πάντως ήταν καλή. Ακολουθεί το ματς με τη Λαμία. Όλα τα ματς για εμάς είναι δύσκολα. Θα κοιτάξουμε να δώσουμε ευκαιρία και στα παιδιά που δεν αγωνίστηκαν».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από