Μόροζιουκ : «Χρεοκόπησαν εξαιτίας μας επειδή αποκλείστηκαν οι παίκτες της ΑΕΚ»

Διάθεση για χιούμορ είχε ο αρχηγός της Ντιναμό Κιέβου, λέγοντας ότι οι παίκτες της ΑΕΚ έχασαν το πριμ πρόκρισης στους 16 του Europa League εξαιτίας των παικτών της ουκρανικής ομάδας.

Ο Μίκολα Μόροζιουκ έκανε δηλώσεις μετά το παιχνίδι της Ντιναμό Κιέβου με την ΑΕΚ, αναφερόμενος χιουμοριστικά στο πριμ που θα έπαιρναν οι παίκτες της Ένωσης σε περίπτωση πρόκρισης στους 16 του Europa League.

Ο 30χρονος αρχηγός των Ουκρανών τόνισε ότι η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο ματς και παραδέχτηκε ότι η δική του ομάδα ήταν τυχερή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το ματς ήταν πολύ δύσκολο. Η ΑΕΚ είναι αρκετά καλή ομάδα και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Για εμάς το σημαντικότερο ήταν να προκριθούμε όπως και έγινε. Είναι καλό βήμα σε ότι αφορά την εξέλιξη μας. Έχουμε τώρα την ευκαιρία να προχωρήσουμε περισσότερο.

Δεν θέλαμε να χάσουμε, αλλά είχαμε τύχη. Σε κάποιες στιγμές δεν είχαμε την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμασταν, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως προχωράμε», σχολίασε ο Μόροζιουκ ενώ μίλησε και για το χαμένο πριμ των παικτών της ΑΕΚ το οποίο θα έφτανε το 1 εκατ. ευρώ.

«Χρεοκόπησαν εξαιτίας μας επειδή αποκλείστηκαν. Θα πρέπει πλέον να παίξουν στο υπόλοιπο της σεζόν δωρεάν αφού έχασαν αυτό το στοίχημα. Είχα πει πριν το πρώτο ματς πως ήμασταν 100% έτοιμοι όμως τελικά αυτό δεν ήταν αλήθεια. Είναι απίθανο να είσαι 100% έτοιμος παίζοντας σε προπονητικά κέντρα και μη δίνοντας επίσημα παιχνίδια. Κάθε επίσημος αγώνας είναι σε διαφορετικό επίπεδο. Υπάρχει ένταση, ατμόσφαιρα και διαφορετική ευθύνη. Σε κάποιες στιγμές ήμασταν κατώτεροι από την ΑΕΚ, αλλά προκριθήκαμε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από