Μίτσελ: «Πληρώσαμε τα λάθη μας»

Ο Ισπανός μίλησε για το παιχνίδι με την Καραμπάγκ και στάθηκε στα λάθη που έκανε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο.

Στα δύο πρόσωπα που έδειξε ο Ολυμπιακός στάθηκε ο Μίτσελ, στις δηλώσεις που έκανε μετά την ήττα των Πειραιωτών από την Καραμπάγκ (0-3), για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι ήταν καλοί στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο έκαναν λάθη και τα πλήρωσαν.

«Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε κάποια λάθη και όταν κάνεις λάθη σε αυτή τη διοργάνωση τα πληρώνεις», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ιβηρας, ο οποίος επισήμανε ότι οι πρωταθλητές θα πρέπει να μάθουν από τα λάθη τους και να βελτιωθούν.

Διαβάστε επίσης: Η ντρίμπλα της χρονιάς: Το απίθανο τακουνάκι του Άβιλα που «εξέθεσε» τον Γιαφαργκουλίγεφ (vid)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι αλήθεια ότι ξεκινήσαμε πολύ καλά. Είχαμε γενικότερα τον έλεγχο του παιχνιδιού. Αντιμετωπίσαμε πολύ καλά τις επιθέσεις της Καραμπάγκ και ήμασταν αρκετά καλοί. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε κάποια λάθη και όταν κάνεις λάθη σε αυτή τη διοργάνωση τα πληρώνεις», ανέφερε αρχικά.

Για το εάν μετάνιωσε για τις δύο αλλαγές που έκανε στο 60’, καθώς μετά από εκείνο το σημείο άρχισε η αγωνιστική πτώση του Ολυμπιακού: «Όταν χάνεις σίγουρα μετανιώνεις για κάποια πράγματα. Στη φάση του γκολ ήμασταν έτοιμοι να επιτεθούμε, αλλά χάσαμε την μπάλα και δεχθήκαμε το γκολ από αντεπίθεση. Η αλλαγή στο σκορ συμπίπτει χρονικά, αλλά δεν συμπίπτει αγωνιστικά με τις δύο αλλαγές που κάναμε στο 60’».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει ακόμα βαθμό στον όμιλο: «Στον Ολυμπιακό αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας και να προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε. Πρέπει να ξέρουμε σε ποιον σύλλογο ανήκουμε. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να αντιδράσουμε και να βελτιωθούμε», κατέληξε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από