Τα γκολ του θριάμβου της Ατλέτικο και το απίστευτο δοκάρι του Μήτρογλου (vids)

Δείτε τα δύο γκολ του Γκριεζμάν (21’, 49’), αλλά και το τέρμα του Γκάμπι (89’), με τα οποία η Ατλέτικο κέρδισε με 3-0 την Μαρσέιγ στον τελικό του Europa League - Στο 81΄είχε δοκάρι η Μαρσέιγ με τον Μήτρογλου.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντουάν Γκριεζμάν η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε με 3-0 την Μαρσέιγ και κατέκτησε το Europa League. O Γάλλος επιθετικός σκόραρε τα δύο από τα τρία γκολ των Ροχιμπλάνκος, με τον Γκάμπι να βάζει το κερασάκι στην τούρτα.

Όλα ξεκίνησαν στο 21’ όταν ο Γκάμπι εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ζαμπό-Αγκισά, έδωσε στον Γκριεζμάν και αυτός με πλασέ νίκησε τον Μανταντά για το 1-0.

https://www.youtube.com/watch?v=KOTHA4gsJ50

Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 49’ ο Γάλλος ξαναχτύπησε και έδωσε αέρα δύο γκολ στην ομάδα του. Ο Κόκε είδε την κίνηση του Γκριεζμάν, πέρασε με κάθετη πάσα την μπάλα στο συμπαίκτη του και αυτός με πολύ ωραίο τελείωμα έκανε το 2-0.

 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Μαρσέιγ πίεσε για το γκολ που θα την έβαζε ξανά στο παιχνίδι και στο 81′ είχε δοκάρι με τον Μήτρογλου. Ο διεθνής στράικερ με μια πολύ ωραία γυριστή κεφαλιά προσπάθησε να σκοράρει, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Όμπλακ.

Οι Μασσαλοί πίεσαν, αλλά αυτοί που σκόραραν ήταν οι Ισπανοί. Στο 89′ ο Κόκε άνοιξε στα δεξιά στον Γκάμπι και αυτός με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Μανταντά για το τελικό 3-0.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από