ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

Η Μακάμπι Χάιφα αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Στο τελευταίο παιχνίδι της για το πρωτάθλημα επικράτησε δύσκολα, με σκορ 3-2. Η Μακάμπι Νετάνια της έβαλε δύσκολα, προηγήθηκε δύο φορές στο πρώτο μέρος, αλλά η πρωταθλήτρια Ισραήλ έβγαλε χαρακτήρα. Πέτυχε επίσης δύο γκολ στο πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη έγινε το 3-2 και έτσι έκανε τη δουλειά της. Δεν έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα, αφού έχει ήδη δύο απώλειες (2-1-1) σε 4 αγώνες. Στην πρεμιέρα στη διοργάνωση, δεν τα πήγε καλά στη Γαλλία και έχασε με 3-0 από τη Ρεν. Βέβαια, έκανε πολύ κακή εκκίνηση στο ματς και βρέθηκε να κυνηγάει πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό αγώνα. Καλύτερη ομάδα η Ρεν, την πίεσε και θα μπορούσε να είχε βρει κι άλλα γκολ. Εκτός δράσης απόψε οι Αζίζα (εξτρέμ) και Μεναχέμ (αριστερό μπακ).

Ο Παναθηναϊκός ήταν αλάνθαστος στο πρωτάθλημα με 3/3 νίκες απέναντι σε Βόλο (3-0), ΠΑΣ Γιάννινα (1-0) και Παναιτωλικό (5-0), δείχνοντας ότι και φέτος θα στηριχτεί σε μεγάλο βαθμό στην άμυνά του. Μετά ήρθε η πρεμιέρα στο Europa League, όπου αντιμετώπισε την ισπανική Βιγιαρεάλ, με την ομάδα του Γιοβάνοβιτς να επικρατεί πολύ άνετα στο ΟΑΚΑ, με σκορ 2-0. Στη συνέχεια ήρθε η ήττα από την ΑΕΚ (1-2), ενώ μετά το 4-1 στην έδρα του Αστέρα και το πρόσφατο αγχωτικό εντός έδρας 2-2 με τον Γερεμέγιεφ να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις του αγώνα τον ΠΑΟΚ. Άξιζε βαθμό, αφού ήταν πολύ καλύτερος στο χορτάρι. Απόψε η ομάδα πηγαίνει στην έδρα της Μακάμπι Χάιφα, για τη 2η αγωνιστική του Europa League, θέλοντας να κάνει το 2/2 στη διοργάνωση. Επιστροφή στην αποστολή για τον Βαγιαννίδη, εκεί θα βρεθούν και οι Αϊτόρ (εξτρέμ) και ο Σπόραρ (επιθετικός).

Ο αγώνας για το Europa League ανάμεσα σε Μακάμπι Χάιφα και Παναθηναϊκό είναι προγραμματισμένος για τις 22:00 της Πέμπτης.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε
Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από