Ο 19χρονος Στεργιάκης έκανε ευρωπαϊκό ντεμπούτο

Ο 19χρονος Έλληνας τερματοφύλακας, Αντώνης Στεργιάκης, πραγματοποίησε το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του στην πρόκριση της Σλάβια Σόφιας επί της Ίλβες.

Η βουλγαρική Σλάβια Σόφιας κέρδισε τη φινλανδική Ίλβες και προκρίθηκε στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, έχοντας ως βασικό τερματοφύλακα τον 19χρονο Έλληνα, Αντώνη Στεργιάκη, ο οποίος προ εβδομάδων βρέθηκε μια «ανάσα» από τον Ολυμπιακό, αλλά εντέλει η μεταγραφή του «ναυάγησε».

Ο Στεργιάκης έκανε ντεμπούτο στα 19 χρόνια του σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, ενώ ήταν ο μοναδικός εκ των 14 ποδοσφαιριστών που χρησιμοποίησε η Σλάβια στην αναμέτρηση, ο οποίος δεν είχε καταγωγή από τη Βουλγαρία. Στο πρώτο ματς ο νεαρός αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού και δεν αγωνίστηκε, με την ομάδα του τότε να επικρατεί με 1-0 και σήμερα (19/07) με 2-1. Στην επόμενη φάση η βουλγαρική ομάδα θα αντιμετωπίσει την κροατική Χάιντουκ Σπλιτ.

Όσο για το γκολ που δέχθηκε ο 19χρονος πρώην γκολκίπερ του Άρη, δεν φέρει παρά ελάχιστη ευθύνη, αφού η εκτέλεση του αντίπαλου επιθετικού ήταν εξαιρετική.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από