Μαρτίνς: «Δουλεύουμε και βελτιωνόμαστε, όλα θα πάνε καλά»

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του για την εικόνα των παικτών του, τόσο στη ρεβάνς του Ολυμπιακού κόντρα στη Λουκέρνη, όσο και στο σύνολο των δύο παιχνιδιών.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε τους παίκτες του να… πετάνε στα πρώτα δύο επίσημα ματς της σεζόν, να πετυχαίνουν 7 γκολ σε δύο ματς κόντρα στη Λουκέρνη και να κερδίζουν πανηγυρικά τη πρόκριση στη φάση των playoffs του Europa League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε στο κανάλι της ομάδας στο youtube, μετά την πρόκριση των Πειραιωτών σχετικά με την εικόνα της ομάδας του και ανέφερε σχετικά:

«Τα πάντα, μου άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος που όλοι οι επαγγελματίες (σ.σ. δηλαδή οι παίκτες) έχουν συνεισφέρει στην πρόκριση αυτή. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο που βελτιωνόμαστε και δουλεύουμε μέχρι στιγμής κι έτσι θα συνεχίσουμε. Πιστεύω ότι είμαστε στο ξεκίνημα μιας πολύ μεγάλης περιόδου.

Αν συνεχίσουμε έτσι τη δουλειά μας και το να είμαστε ενωμένοι, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά για εμάς. Θέλω πολύ να ευχαριστήσω τον κόσμο μας, που βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Καραϊσκάκη, αλλά και σήμερα εδώ στην Ελβετία. Μας βοήθησε πάρα πολύ για να πάρουμε την πρόκριση».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από