O Σλοβένος Βίντσιτς στο Ολυμπιακός – Μπέρνλι

Ο Σλάβκο Βίντσιτς είχε βρεθεί στο δρόμο του Ολυμπιακού και τη σεζόν 2016/2017 όταν είχε σφυρίξει το εκτός έδρας παιχνίδι των Πειραιωτών με την Αρούκα (0-1), για τα πλέι οφ του Europa League.

Τον διαιτητή που θα σφυρίξει την πρώτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπέρνλι για τα πλέι οφ του Europa League ανακοίνωσε η UEFA. Πρόκειται για τον Σλοβένο Σλάβκο Βίντσιτς, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους Τόμαζ Κλάντσικ και Αντράζ Κόβατσιτς, ενώ τέταρτος θα είναι ο Ράντε Ομπρέντοβιτς.

Ο Σλάβκο Βίντσιτς είναι παλιός γνώριμος του Ολυμπιακού, καθώς είχε βρεθεί στο δρόμο των Πειραιωτών και τη σεζόν 2017-2018, όταν είχε σφυρίξει το πρώτο παιχνίδι των Ερυθρόλευκων με την Αρούκα για τα πλέι οφ του Europa League στην Πορτογαλία, στο οποίο η ομάδα του μεγάλου λιμανιού είχε κερδίσει με 1-0.

Ο Σλάβκο Βίντσιτς είναι ο τρίτος Σλοβένος διαιτητής που ορίζεται σε ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ολυμπιακού, με τους Νταμίρ Σκόμινα και Ματέι Γιουνγκ. Ο 38χρονος ρέφερι, που ορίστηκε στο πρώτο ματς των Πειραιωτών με την Μπέρνλι, είναι διεθνής από το 2010, ενώ το 2016 είχε σφυρίξει τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Φιορεντίνα, ο οποίος είχε λήξει 0-0.  Συνολικά στην καριέρα του έχει σφύριξε σε 58 διεθνείς αγώνες.

Τα πεπραγμένα του Βίντσιτς και των βοηθών του στο Φάληρο θα βαθμολογήσει ο Νορβηγός Πέντερσεν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από