Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για το πρώτο ματς με τη Σάμσουνσπορ στο πλαίσιο των play offs του Europa League
Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει του πρώτου σημαντικού αγώνα με τη Σάμσουνσπορ την ερχόμενη Πέμπτη (21/8, 21:00) στο ΟΑΚΑ για τα play offs του Europa League.
Το απόγευμα της Τρίτης (19/08), οι «πράσινοι» είχαν προγραμματισμένη προπόνηση, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει προθέρμανση, rondo, σέντρες και τελειώματα, τακτική, ανάπτυξη παιχνιδιού και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.
Διαβάστε επίσης: «Περίπλοκη η υπόθεση Ταμπόρδα, δύσκολο να φύγει τώρα για την Ευρώπη»
Από εκεί και πέρα, ο Φίλιπ Τζούρισιτς ακολούθησε ξανά ατομικό πρόγραμμα, ενώ θεραπεία έκανε ο Τιν Γεντβάι.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα της Πέμπτης κόντρα στη Σαμσούνσπορ (21/8, 21:00, Ολυμπιακό Στάδιο).
Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, σέντρες και τελειώματα, τακτική, ανάπτυξη παιχνιδιού και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τζούριτσιτς, ενώ θεραπεία έκανε ο Γεντβάι».