Το «παρών» στο Κορωπί έδωσε ο Γιάννης Αλαφούζος λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς για το Europa League
Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του μία μεγάλη ευκαιρία. Μετά την τεσσάρα της πρεμιέρας στη Βέρνη (1-4 τη Γιουνγκ Μπόις), το «τριφύλλι» υποδέχεται απόψε, βράδυ Πέμπτης (2/10, 19:45), την Γκόου Αχέντ Ιγκλς στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League.
Με νίκη οι «πράσινοι» κάνουν σημαντικό βήμα ακόμη και για την οκτάδα και την απευθείας πρόκριση στη φάση των «16» της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Έτσι, αντιλαμβανόμενος την κρισιμότητα της αναμέτρησης, ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να πραγματοποιήσει πριν από λίγο επίσκεψη στο Κορωπί.
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετέβη στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου και παρακολούθησε την προπόνηση των παικτών. Παράλληλα, ο Αλαφούζος συνομίλησε με τον προπονητή, Χρήστο Κόντη και τον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Παπαδημητρίου, με τους τρεις άνδρες να συζητούν για τον τρόπο με τον οποίο οι «πράσινοι» θα καταφέρουν να συνεχίσουν στον δρόμο των νικών σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Τα «διπλά» σε Βέρνη και Αγρίνιο αναπτέρωσαν την ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας και το αποψινό ματς με τους Ολλανδούς είναι μία καλή ευκαιρία για να βελτιωθεί έτη περαιτέρω το κλίμα εντός των αποδυτηρίων.