Σίντνεϊ : «Έχω παίξει στο γήπεδο του Ολυμπιακού και δεν πήγε καλά»

Ο Σίντνεϊ επιστρέφει στο Καραϊσκάκη να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, με την προηγούμενη εμπειρία του να είναι τραυματική

Η Ρεάλ Μπέτις αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό την Πέμπτη (20/9) για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός των Σεβιγιάνων μίλησε στην κάμερα του «RTV Betis» για το παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ θυμήθηκε και την προηγούμενη φορά που βρέθηκε ως φιλοξενούμενος στο γήπεδο του Ολυμπιακού, με την εμπειρία να του μένει βαθιά χαραγμένη στο μυαλό.

Πιο συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος δήλωσε:

«Με τη Μπενφίκα έπαιξα στο γήπεδο του Ολυμπιακού. Δεν πήγε καλά. Τώρα ελπίζω να επιστρέψω με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Μπορεί να είναι το ποδόσφαιρο να έχει αλλάξει, αλλά ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα που έχει συνηθίσει να παίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η ατμόσφαιρα είναι καυτή, οι φίλοι του Ολυμπιακού είναι πολύ παθιασμένοι και όλο το χρόνο υποστηρίζουν την ομάδα τους. Θα είναι ένας όμορφος αγώνας. Είναι από τα ματς που πρέπει να δείξεις χαρακτήρα και προσωπικότητα. Κάθε αναμέτρηση αντιμετωπίζεται διαφορετικά».

Ο Σίντνεϊ τον Νοέμβριο του 2008 αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Μπενφίκα για το Γιουρόπα Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει με το εντυπωσιακό 5-1, με τον Ντιόγκο να πραγματοποιεί μία μοναδική εμφάνιση.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από