ΠΑΟΚ : Με Πρίγιοβιτς κόντρα στην Τσέλσι!

Στην διάθεση του Λουτσέσκου και ο Πρίγιοβιτς για το μεγάλο αυριανό ματς κόντρα στην Τσέλσι.

Με τον Πρίγιοβιτς στη διάθεση του Λουτσέσκου κόντρα στην Τσέλσι! Ο Σέρβος άσος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να τον συμπεριλαμβάνει κανονικά στην αποστολή του Δικεφάλου για το ματς με την Τσέλσι.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Οι ώρες μετρούν αντίστροφα για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League και το μεγάλο παιχνίδι στο γήπεδο της Τούμπας κόντρα στην Τσέλσι. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με προπόνηση στην έδρα του, με το τεχνικό επιτελείο να ανακοινώνει την αποστολή μετά το τέλος του προγράμματος.

Η Τετάρτη (19.09) ήταν μέρα αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης κόντρα στους Λονδρέζους μέσα από διάφορες ασκήσεις και μίνι δίτερμα, ενώ εξάσκηση έγινε και στις στημένες φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα έχει κανονικά στη διάθεση του τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς . Αναλυτικά οι επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού για την κόντρα με την αγγλική ομάδα είναι οι εξής:

Πασχαλάκης, Ρέι, Τόσκα, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίδης, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Λημνιός, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από