Αυτοί σφυρίζουν τα Φερεντσβάρος – Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ – Μπέτις

Η UEFA ανακοίνωσε τους διαιτητές της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League - Ποιοι ορίστηκαν στα ματς Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ επιστρέφουν στη δράση του Europa League και την 7η αγωνσιτική της League Phase, απέναντι σε Φερεντσβάρος και Μπέτις αντίστοιχα, με την UEFA να ανακοινώνει τους διαιτητές όλων των αγώνων.

Ο Μίκολα Μπαλάκιν ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση των Πράσινων, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ολεξάντρ Μπερκούτ και Βίκτορ Ματίας, τέταρτο τον Βιτάλι Ρομανόφ, ενώ στο VAR θα είναι οι Ντένις Σούρμαν και Ντμίτρο Πανκίσιν.

Διαβάστε επίσης: Πώς ο Κωστούλας μπορεί να έφτασε τον… Κριστιάνο Ρονάλντο (vids)

Από την άλλη, την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ θα σφυρίξει ο Σιμόνε Σότσα. Βοηθοί του θα είναι οι Αλμπέρτο Τεγκόνι και Τζοβάνι Μπατσίνι, τέταρτος ο Λούκα Τζουφέρλι, ενώ στο VAR θα είναι οι Ντανιέλε Κίφι και Βαλέριο Μαρίνι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από