Πετάει για Κύπρο η ομάδα Νέων Κ19 του ΠΑΟΚ

Τα παιδιά του Πάμπλο Γκαρσία αντιμετωπίζουν αύριο (3/10) την ΑΕΛ στη Λεμεσό.

Από την Κύπρο και τη Λεμεσό ξεκινάει το ευρωπαϊκό ταξίδι της ομάδας Νέων Κ19 του ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να αντιμετωπίζει την ΑΕΛ στην πρώτη μάχη για την φάση των 32 του δρόμου των πρωταθλητών του UEFA Youth League.

Η ομάδα των Πάμπλο Γκαρσία και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, όπου μετράει τέσσερις νίκες σε τέσσερις αγώνες, θέλει να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις της και στην Ευρώπη, με την πρόκριση να είναι ο μεγάλος στόχος του Δικεφάλου.

Αντίπαλός του θα είναι η ΑΕΛ, η οποία την περσινή σεζόν κατέκτησε το εγχώριο πρωτάθλημα και εξασφάλισε την συμμετοχή της στο φετινό UEFA Youth League.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί αύριο (3/10) στις 19:00 στο Τσίρειο Στάδιο στην Λεμεσό.

Η αποστολή της Κ19 του ΠΑΟΚ απαρτίζεται από τους: Παπαδόπουλο, Συλλέκτη, Ταλιχμανίδη, Πουρναρά, Λύρατζη , Τσαούση, Σαλαμούρα, Χατζηστραβό, Τσιγγάρα, Μανιώτη, Δούμτση, Πανίδη, Διαμαντή, Βουτσά, Τζοβάρα, Γαϊτανίδη, Καλουτσικίδη, Μιχαηλίδη, Γιαξή και Μελετίδη. Εκτός έμεινε ο τραυματίας Γκαργκαλατζίδης.

Τους νεαρούς παίκτες συνοδεύουν οι προπονητές της ομάδας Πάμπλο Γκαρσία και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, ο βοηθός τους Ιωάννης Αμπατζίδης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Βασίλης Πετρόπουλος, ο γυμναστής Θεοχάρης Κομσής, ο γιατρός Ιωάννης Ουσατζόπουλος, ο φυσιοθεραπευτής Σταύρος Τερζανίδης, ο φροντιστής Ευάγγελος Μπαμπάτσης και ο γενικός αρχηγός Κώστας Ιωσηφίδης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από