ΠΑΟΚ: Η πρόκριση περνάει από τη Λευκορωσία

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου σκέφτεται να κάνει 2-3 αλλαγές στο βασικό σχήμα για να φρεσκάρει την ομάδα στο ματς με τον Μπάτε Μπορίσοφ

Μπορεί να βρισκόμαστε στη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και να ακολουθούν μετά άλλα τέσσερα παιχνίδια, αλλά το αποψινό (4/10) ματς του ΠΑΟΚ με την Μπάτε Μπορίσοφ στη Λευκορωσία (στις 22:00) είναι πολύ κρίσιμο για τη συνέχεια.

Ο Δικέφαλος χρειάζεται ένα θετικό αποτέλεσμα, με πρώτο στόχο τη νίκη, για να βάλει τις βάσεις για πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου σκέφτεται να κάνει 2-3 αλλαγές στο βασικό σχήμα για να φρεσκάρει την ομάδα στο αποψινό ματς.

Έτσι είναι πολύ πιθανό να δούμε στην 11άδα τους Τόσκα, Σάκχοφ και Ζαμπά αντί των Βιεϊρίνια, Κάνιας και Μπίσεσβαρ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έχει και πάλι στη διάθεσή του τους Ελ Καντουρί και Ουάρντα, οπότε οι λύσεις στις πτέρυγες της ομάδας είναι περιορισμένες.

Οι 21 παίκτες του ΠΑΟΚ που βρίσκονται στη Λευκορωσία είναι οι: Ρέι, Σιαμπάνης, Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Μαλεζάς, Χατσερίδης, Βαρέλα, Κρέσπο, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ζαμπά, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Ακπόμ, Καρέλης.

Από την άλλη πλευρά η Μπάτε Μπορίσοφ αναμένεται να ξεκινήσει με σύστημα 4-3-3. Ο Σχερμπίτσκι θα είναι στο τέρμα, οι Πολιάκοφ, Φιλιπένκο, Ρίος και Βολόντκο στην άμυνα, οι Μπάγκα, Γιαμπλόνσκι και Ντραγκούν στα χαφ και οι Ίβανιτς, Στάσεβιτς και Σίγκνεβιτς στην επίθεση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από