Καραπαπάς: «Μία μας μέρα, όλη σας η ζωή…» (pic)

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός αποθέωσε τους οπαδούς των Πειραιωτών για τη δυναμική τους παρουσία στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μίλαν.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έκανε… απόβαση στην Ιταλία και στήριξε έμπρακτα τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του στη μεγάλη μάχη με την πανίσχυρη Μίλαν. Οι οπαδοί των Πειραιωτών έβαψαν… ερυθρόλευκο το Μιλάνο, βροντοφώναξαν για τη μεγάλη τους αγάπη και κέρδισαν κατά κράτος τη μάχη της εξέδρας στο Σαν Σίρο. Στο ιστορικό γήπεδο της ιταλικής ομάδας βρέθηκαν πάνω από 6.000 οπαδοί του Ολυμπιακού, οι οποίοι δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να τραγουδούν συνθήματα για τον «Δαφνοστεφανωμένο» έφηβο.

Η δυναμική παρουσία τους στο Μιλάνο σχολιάστηκε ακόμα και από τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να έχει υποδειγματική συμπεριφορά και να κερδίζει το σεβασμό και την αναγνώριση των Ιταλών. Το απόγευμα της Παρασκευής ο Διευθυντής Επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, ανέβασε στα social media μια φωτογραφία στην οποία οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν κατακλύσει την πλατεία Ντουόμο και υποκλίθηκε στο μεγαλείο τους! «Μία μας μέρα, όλη σας η ζωή…», έγραψε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του, με το οποίο συνόδευσε την ανάρτησή του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από