Η ανακοίνωση για τα εισιτήρια του Ντουντελάντζ – Ολυμπιακός

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ενημέρωση προς όσους ενδιαφέρονται για εισιτήρια για την αναμέτρηση με την Ντουντελάντζ στο Λουξεμβούργο, σχετικά με τον τρόπο διάθεσης και την τιμή τους.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή (18-19/10) θα βρίσκονται στη διάθεση των φίλων του Ολυμπιακού τα εισιτήρια για τον αγώνα με τη Ντουντελάντζ στο Λουξεμβούργο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europe League την Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου (19:55).

Σε σχετική ενημέρωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους, οι Πειραιώτες γνωστοποιούν τον τρόπο διάθεσής τους, αλλά και την τιμή τους, η οποία ανέρχεται στα 20 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ερυθρόλευκης ΠΑΕ:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής του UEFA EUROPA LEAGUE μεταξύ των ομάδων DUDELANGE – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί στο «STADE JOSY BARTHEL» την Πέμπτη 25/10/2018 στις 18:55 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν την Πέμπτη 18/10 και την Παρασκευή 19/10 (10:00 – 18:00), από τη reception του Γηπέδου Καραϊσκάκη (είσοδος VIP).

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο πρέπει να επιδείξει Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο, το Εισιτήριο Διαρκείας ή την κάρτα φιλάθλου του Ερασιτέχνη ΟΣΦΠ.

Η Τιμή των εισιτηρίων είναι 20€».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από