Με ανακοίνωσή του ο ΠΑΟΚ γνωστοποίησε ότι είναι διαθέσιμα τα εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου.
Ο ΠΑΟΚ ρίχνεται στη μάχη για τα προκριματικά του Europa League. Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ, έκανε γνωστή τη διάθεση των εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνα για τον 2ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου (23/7, 20:00) στη Λούμπλιν Αρένα.
Η ουκρανική ομάδα απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο τη Ουνιβερσιτατέα Κλουζ από τη Ρουμανία και έτσι τίθεται αντιμέτωπη με το «Δικέφαλο του Βορρά».
Διαβάστε επίσης: Επίσημα ο Πάουλο Νόγκα στην ακαδημία του Ολυμπιακού
Η αναλυτική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι σήμερα Δευτέρα (20.07) στις 11:00 ξεκίνησε η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων του εκτός έδρας αγώνα Ντιναμό Κιέβου-ΠΑΟΚ για το πρώτο παιχνίδι του δεύτερου προκριματικού γύρου του UEFA Europa League 2026-27 που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (23.07) στις 19:00 (τοπική ώρα) στην Lublin Arena.
Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς, ο φίλαθλος θα παραλάβει το εισιτήριο του στο email που καταχώρησε κατά την εγγραφή του λογαριασμού του στην ηλεκτρονική πλατφόρμα εισιτηρίων της Dynamo».
Κατηγορίες Εισιτηρίων
Θύρα Τιμή / PLN
1st Category Ι4 79 PLN
Away sector D1 49 PLN
Κανάλι Πώλησης
Α. link CAT1
Β. link Away sector
Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς, ο φίλαθλος θα παραλάβει το εισιτήριο του στο email που καταχώρησε κατά την εγγραφή του λογαριασμού του στην ηλεκτρονική πλατφόρμα εισιτηρίων της Dynamo.
Διευκρινίσεις
Κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί να κατέχει 1 εισιτήριο.
Για την αγορά του εισιτήριου απαιτείται η δημιουργία λογαριασμού στην ηλεκτρονική πλατφόρμα εισιτηρίων της Dynamo & υπάρχει ο περιορισμός των 5 εισιτήριων ανά email.
Στην τιμή εισιτηρίου δεν περιλαμβάνεται το διαχειριστικό fee 9% του παρόχου εισιτηρίων της Dynamo.
Τα παιδιά δεν εισέρχονται δωρεάν & θα πρέπει να κατέχουν εισιτήριο αγώνα καθώς επίσης και να συνοδεύονται από ενήλικο φίλαθλο.
Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν στο γήπεδο να φέρουν μαζί τους οποιοδήποτε έγγραφο ταυτοπροσωπίας».
Ταυτόχρονα, στο σκέλος των εισιτηρίων διαρκείας, τις πρώτες ώρες κυκλοφορίας τους έχουν «κάνει φτερά» ήδη 2000 κάρτες.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Ζέρβας