Η τελευταία προπόνηση στην Τούμπα και τα πλάνα του Νίκολιτς με ΠΑΟΚ

Η Βίντι πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση στην Τούμπα, με τον Μάρκο Νίκολιτς να μιλάει στους ποδοσφαιριστές του για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Οι Ούγγροι θα παραταχθούν σε σχηματισμό 4-2-3-1.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Βίντι για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, «πάτησε» το πόδι της στο γήπεδο της Τούμπας, όπου πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση. Ο Μάρκο Νίκολιτς πριν από την έναρξη της προπόνησης συγκέντρωσε τους παίκτες του στο κέντρο του γηπέδου και τους μίλησε για την αναμέτρηση με τον Δικέφαλο χαρακτηρίζοντας το παιχνίδι κομβικό για την εξέλιξη του ομίλου.

Οι Μαγυάροι θα παραταχθούν αύριο στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας σε σχηματισμό 4-2-3-1. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα από την Βουδαπέστη ο Μάρκο Νίκολιτς θα ξεκινήσει το παιχνίδι με τους Κόβακσικ κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα οι Φιόλα, Γιουχάζ, Βινίσιους και Στοπίρα. Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Νέγκο Χάτζιτς και Νικολόφ. Στις πτέρυγες οι Χούσζτι και Μιλάνοφ και ο Σκέποβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από