Με Μαουρίσιο και Πασχαλάκη, αλλά χωρίς Καρέλη η αποστολή του ΠΑΟΚ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου συμπεριέλαβε τους Πασχαλάκη και Μαουρίσιο στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με τη Βίντι (08/11, 19:55), ωστόσο άφησε εκτός τον Καρέλη.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου συμπεριέλαβε τους Αλέξανδρο Πασχαλάκη και Ζοσέ Μαουρίσιο στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με τη Βίντι (08/11, 19:55) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Europa League, όχι όμως και τον Νίκο Καρέλη.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας αντιμετώπιζε ορισμένες ενοχλήσεις μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και ήταν αμφίβολος, ενώ ο Βραζιλιάνος μέσος επέστρεψε τη Δευτέρα (05/11) στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, μετά από σχεδόν ένα μήνα.

Παράλληλα στην αποστολή βρίσκεται ο Εβγέν Χατσερίντι, ο οποίος είχε μείνει εκτός το τελευταίο διάστημα. Εκτός από τον Καρέλη, στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνουν οι Στέλιος Κίτσιου, Στέλιος Μαλεζάς και Παναγιώτης Γλύκος.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ρέι, Πασχαλάκη, Σιαμπάνη, Μάτος, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίδη, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Ουάρντα, Λημνιό, Πρίγιοβιτς, Άκπομ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από