Νοκ-άουτ ο Ιγκουαΐν, χάνει την Μπέτις

Ο Αργεντινός τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Ουντινέζε και θα χάσει το παιχνίδι με την Μπέτις στην Ισπανία για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Χωρίς τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν θα παραταχθεί η Μίλαν στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Μπέτις στην Ανδαλουσία, για την 4η αγωνιστική του Europa League.

Ο Αργεντινός επιθετικός στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού με την Ουντινέζε για τη Serie A (1-0), ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και στο 35’ έγινε αναγκαστική αλλαγή, αφήνοντας τη θέση του στον Καστιγιέχο. Ο Λατινοαμερικάνος άσος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και τέθηκε νοκ-άουτ από την αναμέτρηση στην Ισπανία, ενώ κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με την Γιουβέντους, για την 12η αγωνιστική της Serie A.

Αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι που θα χάσει ο Ιγκουαΐν στο φετινό Europa League, στο οποίο έχει σκοράρει 2 γκολ στη φάση των ομίλων. Ενα στο Λουξεμβούργο απέναντι στη Ντουντελάνζ, για την πρώτη αγωνιστική και ένα με τον Ολυμπιακό στο Μιλάνο. Συνολικά στη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 12 ματς και έχει σκοράρει 7 φορές, ενώ έχει και μία ασίστ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από