ΠΑΟΚ: Με στόχο να σπάσει το αήττητο της Τσέλσι

Πολύ δύσκολο έργο έχει ο ΠΑΟΚ, που καλείται να διακόψει το αήττητο σερί της Τσέλσι που κρατάει από τον Απρίλιο του 2013 στο Europa League

Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Τσέλσι στο Λονδίνο, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, είναι υψηλής… επικινδυνότητας για τον Δικέφαλο του Βορρά που θα προσπαθήσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε μια ομάδα που στο Europa League έχει να χάσει από το 2013.

Οι Μπλε τρέχουν ένα σερί εφτά συνεχόμενων επικρατήσεων στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, το οποίο είναι και το τρίτο μεγαλύτερο σερί οποιασδήποτε ομάδας, από την φάση των ομίλων έως και τον τελικό.  Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι με μία επιπλέον νίκη, ισοφαρίζει το ρεκόρ της Σάλτσμπουργκ.

Τελευταία ήττα της ομάδας του Λονδίνου στο Europa League ήταν στις 11 Απριλίου του 2013. ένα 3-2 της Ρουμπίν Καζάν. Έκτοτε οι Μπλε έχουν επτά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στη διοργάνωση. Πιο αναλυτικά:

Έχουν επικρατήσει εκτός έδρας της Βασιλείας (2-1), αλλά και εντός έδρας (3-1). «Άλωσαν» το Νταγκάο επικρατώντας 2-1 της Μπενφίκα, έφυγαν νικητές από την Τούμπα (1-0), επικράτησαν 1-0 της Βίντι στο Στάμφορντ Μπριτζ και 3-1 της ΜΠΑΤΕ, ενώ πήραν το τρίποντο της νίκης (1-0) και στην Λευκορωσία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από