Με εκπλήξεις ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Τσέλσι

Ο Λουτσέσκου σκέφτεται να βάλει στο βασικό σχήμα τους Χατσερίντι, Βέρνμπλουμ, Σάκχοφ και Ελ Καντουρί στο ματς με τους Λονδρέζους.

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για να αντιμετωπίσει την Τσέλσι απόψε (29/11) το βράδυ στο Λονδίνο και ο Λουτσέσκου σκέφτεται ορισμένες αλλαγές στο βασικό σχήμα σε σχέση με τις συνηθέστερες επιλογές του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός προσανατολίζεται να ρίξει στη μάχη τους Χατσερίντι, Βέρνμπλουμ, Σάκχοφ και Ελ Καντουρί αφήνοντας εκτός 11άδας τους Βαρέλα, Κάνιας, Πέλκα και Μπίσεσβαρ.

Η πιθανή χρησιμοποίηση του Χατσερίντι στο βασικό σχήμα αντί του Βαρέλα έχει να κάνει περισσότερο με τον τραυματισμό του τελευταίου (υπέστη διάστρεμμα) στο ματς με την Ξάνθη. Προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες μέρες, είναι πολύ πιθανό να προφυλαχθεί.

Έτσι ο ΠΑΟΚ φαίνεται ότι θα ξεκινήσει το παιχνίδι με τον Πασχαλάκη στο τέρμα, τους Βιεϊρίνια (αριστερά), Μάτος (δεξιά), Χατσερίντι και Κρέσπο (κεντρικά) στην άμυνα, τους Μαουρίσιο, Σάκχοφ και Βέρνμπλουμ στη μεσαία γραμμή, τον Πρίγιοβιτς στην κορυφή της επίθεσης και τους Λέο Ζαμπά (δεξιά) και Ελ Καντουρί (αριστερά) στις πτέρυγες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από