Στάσεβιτς : «Περιμέναμε ότι ο ΠΑΟΚ θα μάς ασκήσει πίεση»

Ο παίκτης που είχε δύο ασίστ και κέρδισε το πέναλτι στο άλλο γκολ της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, Ιγκόρ Στάσεβιτς, υποστήριξε πως περίμενε ότι ο ΠΑΟΚ θα ασκούσε μεγαλύτερη πίεση στους Λευκορώσους.

Ο παίκτης που είχε δύο ασίστ και κέρδισε το πέναλτι στο άλλο γκολ της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ κόντρα στον ΠΑΟΚ (1-3) στην Τούμπα, Ιγκόρ Στάσεβιτς, μίλησε για την κόκκινη κάρτα που χάλασε το σχέδιο τις ομάδας του στο δεύτερο μέρος, ενώ τόνισε πως περίμενε ότι ο Δικέφαλος του Βορρά θα ασκούσε στους Λευκορώσους μεγαλύτερη πίεση. Τόνισε δε πως τα εισιτήρια για τους 32 μοιράστηκαν δίκαια στο 12ο όμιλο.

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote ΤV:

«Έκανα δύο ασίστ, κέρδισα το πέναλτι, το σημαντικό είναι όμως ότι κέρδισε η ομάδα και προκριθήκαμε στην επόμενη φάση. Συνολικά μας βγήκε το παιχνίδι, ιδιαίτερα το δεύτερο ημίχρονο.

Πετύχαμε τρία γκολ, η κόκκινη κάρτα μας χάλασε το σχέδιο για το δεύτερο ημίχρονο. Δεν περιμέναμε και εμείς να είμαστε τόσο καλοί, περιμέναμε ότι ο ΠΑΟΚ θα μας ασκήσει την πίεση, αφού έπαιζαν για ένα μόνο αποτέλεσμα, αυτό της νίκης. Πιστεύω πως δίκαια προκριθήκαμε εμείς και η Τσέλσι. Είχαμε 9 πόντους, αυτό τα λέει όλα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από